diumenge, 17 de febrer del 2019

Per què ho fem?

Resultat d'imatges de animal plástico contaminaciónLa quantitat de plàstics als mars i oceans no para d'augmentar: l'any 2050 hi haurà al mar més plàstics que peixos.
La societat actual està immersa en plàstic. Volem anar més ràpid, fer menys esforços i tenir el millor preu, i el plàstic és un material perfecte per acomplir aquestes necessitats. Se n’està fent un ús completament abusiu, mireu al vostre voltant i comproveu quants objectes de plàstic teniu a la vora.
Les acumulacions de residus als abocadors, les deixalles en plena natura i al mar, perjudiquen la salut de molts animals i plantes
La vegetació absorbeix les substàncies nocives que es desprenen del plàstic, i molts animals l’ingereixen pensant que és menjar o hi queden atrapats causant-los-hi fins i tot la mort. 
També en molts casos és perjudicial per nosaltres, ja que cada vegada més estudis demostren que els aliments envasats sovint contenen partícules nocives que ens provoquen trastorns i malalties a la llarga.
La professora de cinquè Loli Melero ens ha enviat un vídeo molt interessant sobre una botiga de Barcelona on ha desaparegut totalment el plàstic de les seves instal·lacions.
Cliqueu aquí per veure'l o busqueu en aquesta adreça.
https://www.facebook.com/timeoutbcn/videos/366628174117379/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada