dijous, 21 de febrer del 2019

La lliçó d'en Jesús Garatachea

Quan un nen sensible passeja per la platja Llarga de Tarragona amb els seus pares i es troba un grapat de piles usades a la sorra, aquest nen les recull i les porta a l'Apilo de l'escola. Potser el que no s'esperava aquest nen, en Jesús Garatachea de Dominiques Tarragona, és que amb la seva acció hem après avui una lliçó admirable de conscienciació i amor al planeta.
De seguida, les nenes Noa, Ruth i Alba s'han afegit al Jesús per tal denunciar aquesta troballa i s'han posat en contacte amb l'Equip d'Escola Verda del nostre centre. 
Els quatre alumnes han visitat totes les classes de Primària per tal d'explicar als nens i nenes el perill de llençar piles al Medi Ambient
La seva feina de conscienciació ha continuat amb una visita al despatx de Direcció on les nenes i el nen han estat rebuts i felicitats personalment per la Directora Pedagògica de la nostra escola, la Maria Teresa Iglesias.
Finalment, Jesús, Noa, Ruth i Alba han dipositat les piles al contenidor específic pel seu ús i hem fet una fotografia per tal de recordar per sempre més aquesta acció que ens omple de satisfacció i orgull pel nivell de conscienciació i sensibilitat mostrada pels nostres alumnes.
Felicitats i som-hi, el món és vostre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada