dilluns, 11 de març del 2019

Què és la recollida selectiva de piles?

Resultat d'imatges de piles gastadesUn pas clau per al tractament d'aquests residus és la recollida a través d'un procés de recollida selectiva.
S'entén com a recollida selectiva de les piles i acumuladors portàtils usats, la recollida d'aquests residus diferenciada d'altres fluxos de residus. Per facilitar això, es creen les xarxes de punts de recollida selectiva en els municipis.
La xarxa de punts de recollida selectiva creada als municipis per a la recollida d'aquests residus, consisteix en situar contenidors específics per a piles en nombre suficient, accessibles i propers als consumidors o usuaris finals.
Els llocs on es poden dipositar es classifiquen en punts de recollida selectiva i en els punts de recollida municipal.
Els punts de recollida selectiva, PRS, són els contenidors específics per a piles situats als espais urbans, establiments comercials, escoles, o altres llocs assimilables accessibles als consumidors o usuaris finals.
Els punts de recollida municipal, PRM, són les instal lacions de recollida i emmagatzematge temporal dels residus de titularitat municipal, aquests són els que es coneixen com deixalleries mòbils i punts nets fixos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada